Forssa, Finland
+358 40 733 1251
kati.rinne@kjrinne.fi

Mentorointi & valmennus

Avaimia hyvään työelämään

Henkilökohtainen mentorointi & valmennus

Onko sinulla haasteita jaksaa arjen pyörteissä?

Tarvitsetko motivointia, tsemppausta ja käytännön vinkkejä:

-oman elämän aikatauluttamiseen ja ajankäytön hallintaan?

-hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen parantamiseen?

Olen sinua varten

Kun kaipaat ihmistä, jonka kanssa voit pallotella ajatuksia ja ideoita ja saada ulkopuolista näkökulmaa asioihin.

Haluat löytää vaihtoehtoja ja ratkaisuja mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja haasteisiin erilaisissa elämäntilanteissa.

Haluat lisätä luottamusta ja uskoa itseesi ja omaan osaamiseen.

Tarjoan sinulle henkilökohtaista mentorointia & valmennusta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja elämänhallinnan tueksi.

Asetetaan yhdessä sinulle sopivat tavoitteet ja löydetään keinot saavuttaa ne. Toimin oppaana ja olen tukenasi matkalla kohti tavoitettasi. En tarjoa valmiita vastauksia, vaan autan sinua löytämään parhaat ja juuri itsellesi sopivat ratkaisut.

Tarjoan sinulle avaimia elämänlaadun ja -hallinnan parantamiseen. Jokainen on oman elämänsä paras asiantuntija, joten päätät itse mitä avaimia haluat käyttää ja mikä on sinulle tärkeintä.

Alkukartoitus

Alkukartoitus on sinulle maksuton, eikä velvoita sinua sitoutumaan asiakkuuteen.

Käydään aluksi läpi tilanteesi ja asiat, joihin kaipaat apua. Keskustelumme on luottamuksellinen ja jää meidän kahden väliseksi.

Jos katson, että en ole itse paras asiantuntija auttamaan sinua, niin kerron sen heti alkukartoituksen aikana. Autan mielelläni sinua löytämään itsellesi sopivia palveluita.

Asiakkuus

Sopimus asiakkuudesta tehdään aina kirjallisesti. Käymme yhdessä läpi, mitä asiakkuudelta toivot ja minkälaisia tavoitteita sinulla on.

Vaikutusten arviointi ja tilannekartoitus

Asiakkuuteen kuuluu maksuton ”mitä kuuluu -tapaaminen”, jonka ajankohdan sovimme yhdessä. Ajallisesti noin 1-2 kk:n kuluttua viimeisestä tapaamisestamme.

Saavutettavuus

Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla. Jätä minulle yhteystietosi, sekä toiveesi aikataulusta ja olen sinuun yhteydessä. Voit tietenkin myös soittaa tai jättää minulle soittopyynnön, niin soitan sinulle sopivana ajankohtana.

Pystyn palvelemaan asiakkaita paikasta ja etäisyydestä riippumatta etäyhteyksien avulla.

Käytössä on Teams ja Zoom sekä WhatsApp videopuhelut. Lisäksi voimme olla yhteydessä puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Tietoa minusta ja osaamisestani

Itselleni kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tavoittelu on muodostunut tärkeäksi osaksi elämää.

Kiinnostus hyvinvoinnin kehittämiseen on lähtenyt omista tarpeista ja se on motivoinut minua myös opiskelemaan. Osaan kokemusasiantuntijana samaistua erilaisiin elämäntilanteisiin ja haasteisiin. Olen saanut huomata, kuinka monin eri tavoin voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiin sekä työssäjaksamiseen. Oman kehon kuuntelu ja myönteinen ajattelu ovat olleet suureksi avuksi matkalla kohti tasapainoisempaa elämää ja hyvää arkea.

Menneisyydestä voimme oppia ja tulevaisuuteen voimme vaikuttaa

Ratkaisukeskeinen ajattelutapani on auttanut minua selviytymään läpi haasteiden sekä löytämään ratkaisuja erilaisissa tilanteissa. Ajattelen, että menneisyydestä voimme oppia ja tulevaisuuteen voimme vaikuttaa.

Maailma on täynnä mahdollisuuksia ja ratkaisuja, joista pitää poimia itselleen ja omaan tilanteeseen sopivat vaihtoehdot. Suuri osa haasteista on yleensä voitettavissa, kun löydetään sopivat keinot.

Ihmisen kohtaaminen sekä asiakaspalvelu ovat vahvuuksiani

Ihmisten kohtaaminen ja asiakaspalvelu ovat vahvuuksiani. Asiakaslähtöisyys ja luottamus luovat perustan, jonka päälle on hyvä rakentaa.

Pienilläkin muutoksilla saadaan aikaan hyviä tuloksia, kun keskitytään oikeisiin asioihin.

Heräsikö sinulle kysyttävää? Vastaan mielelläni kysymyksiin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan aiheesta lisää!

Alkukartoitus on maksuton, eikä yhteydenotto velvoita sinua mihinkään.

Nainen rannalla
Mieli on avoin uusille ajatuksille

autonomia fasilitointi hyvinvointi ideointi ilmapiiri innostaminen johtaminen kehittäminen koulutus lepo motivaatio muutosjohtaminen muutostyöpaja opiskelu oppiminen osaaminen osallistaminen osallisuus palautuminen palkitseminen positiivisuus rohkeus strategia terveys tiimi tiimityö turvallisuus työ työelämä työhyvinvointi työnkuormitus työntekijäkokemus työpajat työura työuupumus työyhteisötaidot ura uupuminen vuorovaikutus yhteenkuuluvuus yhteistyö yhteisöllisyys yrittäjyys