Forssa, Finland
+358 40 733 1251
kati.rinne@kjrinne.fi

Osallistamisen vaikutuksia

Avaimia hyvään työelämään

Tiimi suunnittelee yhdessä

Jokainen on oman työnsä paras asiantuntija

Jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, joten työyhteisön osaamista ja tietotaitoa kannattaa hyödyntää organisaation kehittämistyössä. Kehittämistyö voi liittyä työntekijän oman osaamisen kehittämiseen tai yhteisten asioiden, työyhteisön tai toimintamallien kehittämiseen.

Yhdessä kehittäminen tuo esille erilaisia näkökulmia ja luo tilaisuuden yhdessä ideoinnille, joka parhaimmillaan innostaa ja kehittää ideoista toimivia ja käyttökelpoisia ratkaisuja.

Osallistaminen ja työhyvinvointi

Osallistamisella on yleensä vain hyviä vaikutuksia. Tyytyväisempien työntekijöiden avulla kehitetään myös tyytyväisempää työyhteisöä. Työnteko sujuu paremmin, kun saa osallistua omaan tai koko tiimin työhön vaikuttavaan päätöksentekoon. Kun on mahdollisuus vaikuttaa, sitoutuu paremmin omaan työhönsä. Tällöin myös tiimityöskentely paranee ja työhyvinvointi lisääntyy.

Parasta osallistamisessa ja yhdessä ideoinnissa on, että se luo hyvää työntekijäkokemusta, joka vaikuttaa positiivisesti myös työnantajakuvan muodostumiseen, eli pitkällä tähtäimellä kaikki voittaa!

Ideointi ja kehittäminen

Hyödynnetäänkö teillä sitä potentiaalia, jota yrityksen henkilöstöstä löytyy?

Hyvin organisoidut työpajat ovat oiva apu ideointiin ja kehittämistyöhön, mutta vain siinä tapauksessa, että ideoinnin tuloksia halutaan aidosti hyödyntää käytännössä.

Haluatko Sinä vaikuttaa ja saada tuloksia aikaan?

Ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta lisää.

Yhteistyö ja osallistaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *