Forssa, Finland
+358 40 733 1251
kati.rinne@kjrinne.fi

Kaikki tarvitsevat työyhteisötaitoja

Avaimia hyvään työelämään

Työtiimi piirissä

Kaikki tarvitsevat työyhteisötaitoja

Työyhteisötaidoilla tarkoitetaan pääasiassa vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja.

Lisäksi työyhteisötaitoihin kuuluu kyky rakentavaan keskusteluun ja taito pysähtyä kuuntelemaan aidosti muiden mielipiteitä ja ideoita. Näiden taitojen avulla luodaan perustaa toimivalle yhteistyölle. Kannustan ihan jokaista opettelemaan palautteen antamisen ja vastaanottamisen taitoja, koska niiden avulla rakennetaan hyvää ja kannustavaa ilmapiiriä, jossa on turvallista työskennellä ja kehittyä ammatillisesti.

Kannusta ja innosta!

Toisten kannustaminen ja innostaminen on aineetonta pääomaa ja aivan ilmaista työyhteisön kehittämistyötä, josta hyötyvät kaikki. Muiden huomioiminen ja arvostaminen kuuluvat hyviin käytöstapoihin ja niiden avulla luodaan perustaa hyvinvoivalle työyhteisölle.

Jotta voi kehittyä työssään, tarvitaan taitoa arvioida omaa osaamista, sekä omaa halua kehittyä. Työelämä kehittyy koko ajan ja haastaa meitä kehittymään sen mukana.

Positiivinen asenne

Positiivinen asenne auttaa monessa tilanteessa ja luo myös työtiimin sisällä hyvää ja positiivista henkeä. Jokainen on vastuussa oman työnsä tekemisestä ja työn laadusta, mutta yhdessä tekemisen meininkiä ei sovi unohtaa. Avun tarjoaminen ja sen vastaanottaminen sitovat ihmisiä yhä tiiviimmäksi työyhteisöksi, jonka jäsenet voivat luottaa toisiinsa. Hyvässä työyhteisössä myös viestintä ja vuorovaikutus toimivat kaikkiin suuntiin. Kaikki työskentelevät saman tavoitteen saavuttamiseksi ja katsovat samaan suuntaan.

Hyvien työyhteisötaitojen avulla
rakennetaan huippuhyviä tiimejä!
Työyhteisötaidot ja tiimityö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *